Grafikens Hus Gripsholms Kungsladugård
647 31 Mariefred
Tel. 0159-231 60
Utställningen pågår26 april - 24 augusti

Öppet dagligen 11.00 - 17.00
Hitta hit Google Maps-karta
English
Grafikens Hus i Mariefred är en av Sveriges ledande aktörer med fokus på den grafiska samtidskonsten. Här kan besökaren se intressanta konstutställningar, handla originalgrafik och möta konstnärer i grafikverkstaden. I Grafikens Hus verkstad arrangeras också kurser och workshops för unga konstnärer.
Grafikens Hus Foto: www.jonn.se

Grafikens Hus invigdes av Hans Majestät Konungen 1996 och är idag en av Stockholm-Mälarregionens mest välbesökta konsthallar. Verksamheten inryms i Gripsholms Kungsladugård i utkanten av Mariefred med utsikt över Gripsholms Slott och Mälarens vatten.

I Grafikens Hus möts konstintresserade i alla åldrar i en öppen och kreativ miljö. Grafikens Hus ger unika möjligheter till möten, evenemang, konstvisningar och aktiviteter i grafikverkstaden.

Grafikens Hus har öppet året runt och dagligen kl. 11-17 under perioden maj-september. Samma tider har Broccoli Restaurang & Kafé öppet som serverar en medveten meny med lokalt producerade råvaror.

Grafikens Hus ställer ut och säljer svensk och internationell grafisk samtidskonst. De flesta verken i stora sommarutställningen CONCEPTS, CHEMISTRY & COPPER – Etsningar från Crown Point Press, San Francisco finns till försäljning hos Grafikens Hus.

De nya etsningarna av Jockum Nordström säljs exklusivt i Sverige av Grafikens Hus och säljs exklusivt i USA av Crown Point Press.

Kontakta Grafikens Hus för mer information
Tel. 0159-231 60
E-post: info@grafikenshus.se

www.grafikenshus.seGrafikens Hus samarbetspartner